Jobba hos oss

Ability Partner söker en projektledare som vill utveckla marknadens bästa konferenser och kurser
Ability Partner hjälper sina kunder och samarbetspartners att hantera förändring, växa samt prestera goda resultat. Våra kunder finns inom såväl privat- som offentlig sektor och vi har idag 99% av våra kunder som rekommenderar oss som arrangör av konferenser och utbildningar. Vi upplever idag en stor efterfrågan på våra evenemang varför vi nu har bestämt oss för att utveckla vårt utbud och växa. Vi söker därför efter fler engagerade och drivna projektledare som vet hur man tar en idé till ett kvalitativt och lönsamt evenemang.

Arbetsuppgifter
Som projektledare på Ability Partner utvecklar du konferenser och utbildningar mot beslutsfattare och specialister inom såväl privat som offentlig sektor. Varje evenemang är ett projekt där du som projektledare är ansvarig för allt från att ta fram aktuella och kommersiellt gångbara ämnen till det praktiska genomförandet samt uppföljning.

Du är dagligen i kontakt med beslutsfattare och specialister inom olika branscher. Du arbetar mycket med omvärldsbevakning, telefonresearch och analys för att fastställa rätt innehåll i dina konferenser och kurser. I ditt arbete identifierar och kontrakterar du de mest lämpliga talarna till programmet, skriver informativa texter och säljande copy. Du skapar nätverk och driver olika typer av samarbeten med organisationer och företag i syfte att säkerställa framgång för dina evenemang. Du är också den som ansvarar för genomförandet av evenemanget.

Du arbetar i ett projektteam tillsammans med marknadsförare, säljare och koordinator där du har det övergripande resultatansvaret för dina projekt.

Förutom din egen produktion av konferenser och kurser är du en viktig del i helheten och bidrar aktivt till hela företagets verksamhet och utveckling. Kort sagt så hjälper du Ability Partner att hantera förändring, växa och prestera goda resultat.

Vi ställer höga krav på dig
Att vara projektledare är en utmanande och krävande roll där du måste ha många egenskaper. Vi tror att du har en akademisk bakgrund eller någon form av eftergymnasial utbildning samt minst 1 års erfarenhet från konferensbranschen eller liknande med goda resultat.

Att vara social och kommunikativ är en grundförutsättning för detta jobb där du dagligen har mycket kontakter med olika målgrupper och arbetar mycket tillsammans med andra. Du måste också vara:

Analytisk och lyhörd
Du måste snabbt kunna sätta dig in i olika områden samt vara lyhörd för att förstå målgruppens verkliga utmaningar och behov.

Kreativ och innovativ
Du måste både kunna tänka nytt och göra nytt i samband med utvecklingen av konferenser och kurser, (även om vi vill att du först ska lära dig vår process för hur vi utvecklar våra evenemang).

Effektiv och strukturerad
Du hanterar många olika moment samtidigt som du arbetar mot deadlines. Du är handlingskraftig och kan självständigt planera, prioritera och driva ditt arbete så att du når dina mål.

Affärsmässig och målinriktad
Du är kommersiell i ditt agerande och strävar efter att hela tiden bli bättre än igår.

Anställningsform
Anställningen gäller fast anställning med start enligt överenskommelse.

Ansökan
Vi träffar personer löpande. Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till Janne Huttunen. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Janne Huttunen, VD, Ability Partner på 070-495 73 50.