Dr Peggie Rothe

Chief Insights & Research Officer
Leesman

Pandemin har i grunden förändrat hur anställda förhåller sig till sin arbetsplats och Leesmans svar på denna förändring var nästintill omedelbar. I april 2020 började de undersöka hur människor arbetade hemma, vilket möjliggör en direkt jämförelse med hur människor arbetar på kontoret. Detta banade väg för en indexering av hybridarbete och en statistisk modell som underlättar strategiska beslut vid planering och utveckling av framtida arbetsplatsstrategier.

Leesman Hybrid Workstyle Assessment är baserad på mer än 220 000+ anställdas svar och utifrån denna data kommer Peggie att dela med sig av viktiga insikter kring hur organisationer kan arbeta proaktivt och designa arbetsplatser för bästa möjliga medarbetarupplevelse.

Dr Peggie Rothe brinner för medarbetarnas arbetsplatsupplevelse och arbetsplatsernas som strategiskt verktyg för organisatorisk framgång och hon har en djup förståelse för användarperspektivet i den byggda miljön. Som Chief Insights & Research Officer på Leesman inkluderar hennes roll att leda forskningen av världens största oberoende databas för arbetsplatsupplevelser och hjälpa organisationer att förstå kopplingen mellan människor och plats. Innan hon började på Leesman 2014 arbetade hon som forskare vid Aalto-universitetet (Finland) med fokus på företagsfastigheter och arbetsplatsförvaltning. Hon publicerade sina resultat i flera peer-reviewade akademiska tidskrifter och doktorerade 2015. Dessförinnan arbetade hon som managementkonsult och fastighetsrådgivare.Dr Peggie är med som talare på konferensen Framtidens kontor och arbetssätt 2023
18 oktober

16:20
Aktuellt forskningsläge kring hybridarbetsplatser – vad är viktigt för att designa den bästa medarbetarupplevelsen?
  • Ett decennium av förändring – hur kan vi använda lärdomarna från detta för att vägleda framtiden?
  • Making hybrid work, work – hur kan vi hantera risker och möjligheter med hybridarbete på bästa sätt?
  • Leesman Hybrid Workstyle Assessment – så skapas en datadriven grund för dina hybridarbetsplatsstrategier
  • Leesman-index – vilken typ av arbetsplatser presterar bäst och hur förbereder man sig bäst för The Workplace of the future?