Jonas Westerlund

Hybrid Work Engineer
JonWest Consulting

I början av 2025 flyttar Mölnlycke Health Care in i ett helt nybyggt huvudkontor i GoCo Health Innovation City i Mölndal som kommer bli ett världsledande kluster för forskning och utveckling inom hälsa och sjukvård. Det nya huvudkontoret får en totalyta om 16 000 m2 och kommer att vara placerat i ett av GoCos bästa lägen med kapacitet för 800 medarbetare. Kontoret byggs för att etablera toppmoderna labb och en ny nivå av flexibilitet för bolagets arbetsmiljöer som möter medarbetarnas många olika behov för samarbete, socialt umgänge, eget fokusarbete och projektarbete. Då distansarbete fortsatt kommer att vara en naturlig och viktig del av Mölnlyckes arbetssätt, är det nya kontoret aktivitetsbaserat och anpassat för att fylla alla behov för medarbetare som finns på plats, samt en sömlös länk för dem som arbetar på distans. Det nya huvudkontoret kommer certifieras enligt WELL Platinum och får även den högsta möjliga miljöklassningen Platinum enligt LEED.

Under denna föreläsning kommer du att få ta del av hur man planerar för att skapa en av de vassaste arbetsplatserna i världen där kontoret blir en upplevelse och magnet 3 dagar i veckan.Jonas är med som talare på konferensen Framtidens kontor och arbetssätt 2023
18 oktober

11:10
Leesman Index 75 – så blir kontoret en upplevelse och magnet värt resan dit
  • Hur har vi utformat kontoret för att möjliggöra ett effektivt hybridarbete?
  • Hur har vi tänkt kring dimensionering, planlösning och upplevelse för att skapa ett kontor värt resan dit, där medarbetarna stortrivs?
  • Hur utvecklar vi tjänster och servicefunktioner för ett fullspäckat erbjudande som förstärker både medarbetarupplevelse och välmående?