Hur kommer AI förändra framtidens kontor och arbetssätt?


Det går vansinnigt fort nu. Vi befinner oss i ett paradigmskifte som är lika stort som när internet blev allmängods.

Under denna digitala föreläsning kommer du att få ta del av viktiga insikter om hur AI kommer att påverka framtidens kontor och arbetssätt utifrån följande aspekter:

  • AI och den fysiska platsen
  • AI och ledarskapet
  • AI och kulturen
  • AI och tekniken

Vi står inför en resa de kommande åren som kommer att gå till historien och nu gäller det att hänga med! Du som fastighetsägare, ledare och utvecklare av kontor och arbetssätt kommer att få många nya och ovärderliga insikter kring AI och dess påverkan på framtidens kontor och arbetssätt. Vilka är utmaningarna och hur säkerställer du att ni hänger med i utvecklingen för att transformera både kontorsutformning, arbetssätt och medarbetarupplevelsen till nästa nivå?

Kostnadsfri digital föreläsning den 1 september:
Kl. 10:00-11:00

Anmälan är stängd!


Henrik Byström
Expert strategisk digitalisering
AI-Labbet
Läs mer

Henrik Byström är en av grundarna till AI-labbet som hjälper till att konkretisera digitaliseringsstrategier och etablera ansvarsfull AI med medarbetare och verksamhetsresultat i fokus. Henrik har varit yrkesverksam i IT-branschen i nästan 30 år varav de flesta i ledande positioner på såväl stora som små företag, Ex vis Microsoft, Cap Gemini, Sigma. På Microsoft har han spenderat ca 15 år inom olika försäljningsroller och senast som affärsområdeschef för det största affärsområdet, Modern Work och Security. Henrik ansvarade också för Microsoft Sveriges arbete kring Det Nya Arbetslivet, d.v.s. att anamma ett modernt arbetssätt, ledarskap och medarbetarfokus med hjälp av modern teknik. Han är en uppskattad talare som uppmuntrar att tänka nytt och möjliggöra nya sätt att arbeta och utvecklas med ansvarfull AI som utgångspunkt.

Här kan du läsa mer om Framtidens kontor och arbetssätt 2023